Welkom bij Helio Lights

Top Menu

ADVIES NODIG?
info@helio-lights.com

TOP MERKEN
Enkel het beste is goed genoeg

EEN NIEUW PROJECT?
Give us a call +32 (0)3 746 00 81

Helio Lights stelt samenwerking met oneA voor!

By Helio Lights

Posted in ,

Helio Lights haalt oneA naar België.

Helio Lights stelt met trost samenwerking voor met oneA. Dit Deense merk is een manufactuur van high-end verlichting en architecturale fittings. OneA selecteerde Helio Lights als één van zijn exclusieve distributeurs in Europa.

Het Storm Systeem van oneA combineert een verscheidenheid aan producten: verlichting, bewegingssensoren, luidsprekers, rookmelders, ventilatie, … Het design en keuze van materialen tonen de enorm hoge afwerkingsgraad van hun productenreeks. Welke naadloos aansluit bij de hoge eisen die we bij Helio Lights nastreven.

Maak kennis met ONEA’s STORM SYSTEM ® serie.

Het geniale van het Storm Systeem zit hem in zijn eenvoud. Eén universele ring, één maat, deze installatie kit is een unieke oplossing voor verschillende gebouwstructuren: beton, gipskarton, akoestische plafonds, hout, … Alle producten zijn onderling wisselbaar wat leidt tot een enorme variëteit aan mogelijkheden. Het geeft de kans om een totaal project te voorzien in dezelfde elegante, tijdloze en high-end stijl, zonder te moeten inboeten aan mogelijkheden en esthetiek.

OneA reflecteert hiermee ons vakmanschap en eis van  hoge afwerkingsgraad, een perfecte match!

Wenst U meer te weten over het Storm System van oneA? Contacteer ons op 03/746.00.81 of per mail via info@helio-lights.com

Share this story

About The Helio Lights

btt