Welkom bij Helio Lights

Top Menu

ADVIES NODIG?
info@helio-lights.com

TOP MERKEN
Enkel het beste is goed genoeg

EEN NIEUW PROJECT?
Give us a call +32 (0)3 746 00 81

ONZE PARTNERS

Ontdek hier onze partners.

Lichtfabrikanten
ONEA

De missie van oneA is het ontwerpen van een gesofisticeerd en tevens eenvoudig product voor de architectuur van morgen. Zonder enig compromis te moeten maken op kwaliteit.OneA omarmt functionaliteit en design in een unieke en innovatieve manier.

Alle producten zijn ontworpen en vervaardigd in Denemarken door ervaren Deense ontwerpers en architecten met een extreem hoge normen met betrekking tot de details en ‘cutting edge’ technologie.

OneA is bevoorrecht om te werken met toonaangevende architecten, verlichting ontwerpers en ingenieurs uit de hele wereld in de nooit eindigende zoektocht naar schoon en verfijnde productontwerpen. De productlijnen zijn al omarmd door toonaangevende architecten wereldwijd.
www.onea.dk

oneA_logo_HL_2
MODULAR
Al bijna 35 jaar is Modular Lighting Instruments een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting geweest. Ze hebben geprobeerd om hun stempel op de sector te drukken met dapper campagnes, gedurfde ontwerpen en innovatieve technologie. Ze zijn wie we zijn en ze willen vooral niet opgaan in de massa.
www.supermodular.com
merk_logo_modular
KREON
Volgens de filosofie van Kreon bestaat schoonheid uit het weglaten van detail en niet uit het toevoegen ervan. Het bedrijf dat in 1982 is opgericht in België, beschouwt haar verlichtingsarmaturen als objecten. Een object ontdaan van overtollige details, maar vormt geen streng en strak minimalisme. Het vormt een architectonisch object. Dit object past in elke ruimte, ongeacht de stijl daarvan. De vormgeving van Kreon houdt zich aan rechte hoeken en lijnen, gebaseerd op de hedendaagse architectuur. Armaturen van dit merk worden als het ware opgenomen in de architectuur en vormen geen los element. Het gaat om licht, sfeer en comfort. Kreon biedt dit aan in de vorm van “Purity in Light”.
www.kreon.com
merk_logo_kreon
DELTA LIGHT
Na de oprichting door bedrijfsleider en ontwerper Paul Ameloot in 1987, is Delta Light vandaag de dag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Delta Light heeft wereldwijde bekendheid verworven door hun vernieuwende verlichtingsconcepten, die bekend  staan om hun creatieve mix van sfeer, functionaliteit en design. Perfectie en innovatie is het streven van Delta Light en daar ligt de basis van het succes. Vernieuwing is voor Delta Light het kernwoord.
www.deltalight.com
merk_logo_delta-light
IGUZZINI
iGuzzini illuminazione staat voor innovatieve technisch architecturale verlichting van hoogstaande kwaliteit met oog voor design.
Als trendsetter op het gebied van zowel binnen- als buitenverlichting concentreren wij ons op mensen die eveneens professioneel met licht omgaan. In samenspraak met hen kunnen we het juiste lichtconcept bepalen. Onze showroom te Antwerpen vormt daarbij een handig instrument, hier kan men de armaturen én hun lichteffect bekijken.
www.iguzzini.com
iGuzzini_logo_HL
DGA
DGA heeft een zeer groot assortiment aan armaturen, en biedt hiernaast ook nog eens de mogelijkheid aan om een eigen ontwerp te produceren. Omdat DGA de hoogste kwaliteitsnormen hanteert en alleen gebruik maakt van de beste materialen leveren ze de meest prachtig afgewerkte armaturen, kwaliteit en design staan bovenaan.
www.dga.it
DGA_logo_HL
SATTLER
Trouw aan het motto “LIGHT IN NEW DIMENSIONS”, is SATTLER voortdurend bezig met het verbeteren en ontwikkelen van productiemethodes van buitengewone armaturen en lichtoplossingen, Dit gebeurt ook vaak samen met lichtarchitecten en klanten. De producten van SATTLER onderscheiden zich door hun opvallende design met veel aandacht voor detail, evenals hun productie kwaliteit.”Made in Germany”.
www.sattler.de
sattler_logo_HL
FLOS
De eerste Flos-armaturen dateren van de jaren vijftig. Toen al experimenteerden de Italiaanse visionairs met originele vormen en organische sculpturen. Waarom zouden armaturen ook gewoon rond of rechthoekig moeten zijn? Waarom zouden ze niet hét aandachtspunt van uw ruimte kunnen worden? Verlichting kan en mag een object zijn dat opvalt en een ruimte persoonlijkheid geeft. Flos werd opgericht door de broers Castiglioni. Het merk werkte samen met bekende ontwerpers zoals Gino Sarfatti, Philippe Starck, Marcel Wanders en Jasper Morrison.
www.flos.com
flos_logo_HL
BUSTER+PUNCH

Buster + Punch is een in Londen geboren design label. Zij werken met zeldzame, hoogwaardige materialen waarmee zij buitengewone objecten creëren voor alledaags gebruik.

Hun werk is geïnspireerd door de Londense mode, muziek en subcultuur scènes waarin ze samenwerken met straatartiesten, fietsontwerpers, muzikanten en modeontwerpers om een zekere attitude te injecteren in onze vervaardigde producten.

www.busterandpunch.com
merk_logo_buster+punch
VIBIA
Het Spaanse merk VIBIA, met Barcelona als uitvalsbasis, dé plaats met een gecultiveerde designcultuur, heeft de missie om top-class producten te ontwikkelen.
Met oog voor detail en met hoogwaardige materialen worden de producten van Vibia met grote precisie en zorg op een -vaak- ambachtelijke wijze ontwikkeld.Men probeert mensen te inspireren met creatieve mogelijkheden en oplossingen en vooral met goede smaak. Kernwaarden van Vibia zijn: innovatie, vormgeving en vooral individualiteit.
De vormgeving van de producten mixt perfect met de internationale ontwikkelingen in het interieur.
Vibia evolueert door het constant bestuderen van hoe mensen leven en werken.
Met een internationaal team van designers proberen ze bij Vibia wereldwijd een wereld vol gepersonaliseerde lichtoplossingen te creëren, want zo weten ze ook bij Vibia: een ruimte zegt iets over de persoon die ze heeft vormgegeven, erin leeft of ervan moet genieten ..
www.vibia.com
merk_logo_vibia
BEGA
Bega verlichting is al jarenlang een begrip in de verlichtingswereld. Deze Duitse fabrikant van buitenverlichting garandeert een kwaliteitsproduct welke geschikt is voor particulier gebruik, maar ook voor openbare ruimtes zoals parkeerplaatsen en bedrijfspanden. Bega fabriceert aluminium armaturen, maar ook RVS buitenverlichting. Het assortiment bestaat uit staande armaturen, wandlampen, onderwaterverlichting, spots, openbare verlichting en grondspots. Vooral de kwaliteit en de omvang van het assortiment zullen u versteld doen staan.
www.bega.de
bega_logo_HL
INSTA

INSTA Elektro GmbH is een innovatief bedrijf dat high-end architecturale armaturen ontwikkelt op basis van LED-technologie. Al hun producten worden ontworpen en geproduceerd in Duitsland.
www.insta.de

merk_logo_insta

HOFFMEISTER

Hoffmeister is een van de toonaangevende aanbieders van holistische visionaire lichtoplossingen op het gebied van professionele bouw verlichting. Het Hoffmeister productenspectrum omvat armaturen voor binnen toepassingen als veelzijdig gebruik buitenshuis. LED-technologie met behulp van trendsettende thermisch management systemen zijn een belangrijk aandachtspunt van het product portfolio, met inachtneming van alle toepasselijke richtlijnen voor energie-efficiënt bouwbeheer.
www.hoffmeister.de

merk_logo_hoffmeister

ERCO

De ERCO Lichtfabriekant in Lüdenscheid is een toonaangevende internationale specialist in architecturale verlichting.
Het nog beter maken van goede architectuur door de juiste verlichting is wat wij zien als onze culturele bijdrage en de bestaansreden van onze activiteiten.
www.erco.com

merk_logo_erco

LIGHTNET

LIGHTNET is een specialist voor professionele bouw verlichting.
Puristische en vrij van onnodige details – LIGHTNET oriënteert zich op de duidelijke geometrische vormen van de hedendaagse architectuur. Het licht staat centraal, steeds een integraal onderdeel van het ontwerp. Hun collectie onderscheidt zich door concentratie op essentie van verlichting.
www.lightnet.eu

merk_logo_lightnet

MOLTO LUCE

Molto Lucé heeft al een passie voor verlichting sinds zijn oprichting in 1981. De producten zijn een kwaliteitsvolle combinatie van functionaliteit en design. Een bedrijf dat verhelderend trends creëert. Daarbij vormt de holistische kijk op leven- en werkenruimtes neemt de essentie. Het resultaat van alle handelingen is de kundige coördinatie van doordachte verlichtingsconcepten, klantenwensen , architectonische richtlijnen en licht parameters.
www.moltoluce.com

merk_logo_molto_luce

DEXTER

Dexter is een toonaangevende producent van tuin en architecturale verlichting. De armaturen van Dexter zijn in tuinen over de hele wereld te bewondere. Pure kwaliteit & design.
www.dexterdesign.nl

merk_logo_dexter

AEON LIGHTING TECHNOLOGY

Aeon Lighting Technology ( ALT ) is fabrikant van High Power LED gevestigd in Taiwan, uitgegroeid tot de marktleider in High Power LED-verlichting . ALT produceert hoogwaardige, innovatieve LED lampen van premium kwaliteit met oog voor energiebesparing .
www.aeonlighting.com

alt_logo_HL

ORBIT NV

Sinds meer dan 20 jaar ontwikkelt en produceert ORBIT architecturale verlichtingsarmaturen voor winkel-, kantoor- en residentiële ruimtes. Door geen toegevingen te maken op vlak van kwaliteit en service en nauw samen te werken met toonaangevende architecten, lichtplanners en projectverlichters op internationaal niveau heeft ORBIT zich opgewerkt tot een gevestigde waarde in de architecturale projectverlichtingswereld.
www.orbitbelgium.com

orbit_logo_HL

ARES

Ares is gespecialiseerd in het creëren van verlichtingssystemen. Spot verlichting, tuinverlichting, projectoren en plafondlampen zijn slechts enkele van de vele oplossingen die zij kunnen bieden aan elke omgeving. Zij creëren zowel binnen als buiten verlichting. Ares staat garant voor kwaliteit van hoog niveau.
www.aresill.net

merk_logo_ares

KORONA

Verlichtingsoplossingen zijn verplicht voor een perfecte weergave van de architectuur en bouwstijl. Alleen door het optimaal gebruik maken van het medium van licht en zijn handig gebruik als een essentieel kenmerk van de ruimtelijke configuratie, kan een evenwichtige stemming worden bereikt.
Korona biedt voor deze problemen oplossingen op maat en ondersteunen ons met effectieve communicatie en tientallen jaren ervaring in planning, ontwikkeling en implementatie.
www.korona-licht.de

merk_logo_korona_leuchten

WEVER & DUCRE

Wever & Ducré is producent van gespecialiseerde architecturale verlichtingsarmaturen. Zij richten zich op architecten, binnenhuisinrichters, tuinontwerpers en projectontwikkelaars wereldwijd en biedt met een uitgebreid gamma, oplossingen voor architecturaal licht dat mensen overal in de wereld, zowel binnen als buiten, dagelijks nodig hebben. De laatste jaren met veel aandacht voor innerlijke beleving, het gevoel, de sfeer en de sereniteit.
www.wever-ducre.com

wever-ducre_logo_HL

XAL

XAL is gepassioneerd door het medium licht.Al meer dan 20 jaar richt XAL zich op het medium in al zijn diversiteit , op de optimale aanpassing aan de behoeften van de gebruikers en op de voortdurende inspanningen voor het verleggen van technische grenzen . De kern van dit alles bevindt zich in onze esthetische en functioneel uitstekende verlichtingsoplossingen die perfect geïntegreerd kan worden in alle soorten van indoor en outdoor lichttoepassingen . In een tijd van zeer uiteenlopende eisen bieden zij  kwaliteit, flexibiliteit en internationaliteit van duurzame concepten die veel verder gaan dan de ontwikkeling van kortstondige trends.
www.xal.com

XAL_logo_HL
Bent U opzoek naar een ander merk? Geef ons gerust een seintje. Het overzicht hierboven is een greep uit ons merkenaanbod.

Software

AUTOCAD

AUTODESK AutoCAD  is toonaangevende ontwerpsoftware voor 2D en 3D CAD design & ontwerpen.

www.autodesk.nl
merk_logo_autocad_autodesk
REVIT

AUTODESK Revit is toonaangevende ontwerpsoftware voor BIM CAD design & ontwerpen.

www.autodesk.nl
merk_logo_revit_autodesk-200x100
DIALUX

DIALux  de software bij uitstek voor het opmaken van lichtstudies en analyses.

www.dial.de
merk_logo_dialux

HL

btt