Welkom bij Helio Lights

Top Menu

ADVIES NODIG?
info@helio-lights.com

TOP MERKEN
Enkel het beste is goed genoeg

EEN NIEUW PROJECT?
Give us a call +32 (0)3 746 00 81

logo_vantage_domotica
LGVantageEQ73TBTIL

U houdt van uw woning omdat U het zelf heeft gecreëerd. Daarom voelt U zich goed en gelukkig in uw woning. Echter kan uw woning nog veel meer voor u betekenen. Uw woning kan uw aspiraties, het ritme van uw leven, uw character reflecteren. U kan naar wens de sfeer, of zelfs het uiterlijk van uw woning aanpassen, zodat U een ongeëvenaard gevoel van welzijn ervaart.

Met Vantage past uw woning zich volledig aan volgens uw wensen. Verlichting, entertainment, temperatuurregeling, … dit zijn slechts een paar van de eindeloze functies die kunnen worden geïntegreerd in één systeem, welke uw behoeften en levensstijl tegemoet komen. U en uw woning worden één.

Domotica biedt U een superieur gevoel van welzijn, zowel in residentiële en commerciele settings. Vantage biedt U echter veel meer. U kan rekenen op 25 jaar ervaring, wereldwijde ondersteuning en vijf jaar garantie. Een Vantage systeem is intuïtief, intelligent, energiezuining, een zeer eenvoudig in gebruik. Hun systemen zijn ook in staat om zich soepel aan te passen aan de laatste nieuwe technologiën. Dit is één van de redenen waarom zoveel particulieren en bedrijven wereldwijd kiezen voor een Vantage systeem.

Vantage biedt U een intelligente woning op maat van uw leven.

PRODUCT IMAGES

Vantage in samenwerking met Helio Lights

Helio Lights is naast verlichtingsexpert, certified dealer / installateur van Vantage. Hoe Vantage & Helio Lights een perfecte wereld voor U kunnen creëren? In samenspraak met U bekijken wij uw leef gewoontes & patronen. Aan de hand hiervan maken wij een gepersonaliseerd plan op, volledig volgens uw behoeften.

Het systeem wordt vervolgens in elke ruimte van uw woning geïntegreerd. U beslist hoe de verlichting, airconditioning, verwarming, audio en video in elke ruimte wordt geprogrammeerd. Als installateur voorzien we overal de nodige sensoren als aanvulling op de geprogrammeerde scenes om uw leef ervaring nog aangenamer te maken.

U kan vervolgens genieten van uw woning uitgerust met het meest luxeuze domotica systeem.

Vantage reflecteert ons vakmanschap en eis van hoge afwerkingsgraad, een perfecte match!

Wenst U meer te weten over het Vantage domotica systeem?
Contacteer ons op 03/746.00.81 of per mail via info@helio-lights.com

logo_HL_300x300

HL

btt