Welkom bij Helio Lights

Top Menu

ADVIES NODIG?
info@helio-lights.com

TOP MERKEN
Enkel het beste is goed genoeg

EEN NIEUW PROJECT?
Give us a call +32 (0)3 746 00 81

ABOUT
HELIO LIGHTS
Be Different,
Be Innovative,
Be Unique

Helio Lights staat als onderneming internationaal synoniem voor kwaliteit, innovatie en design voor binnen-en buiten lichttoepassingen.

Als lichtarchitecten hebben we een enorme passie voor licht in al zijn facetten. Steeds op zoek naar uiterst hoge kwaliteit aangaande design, detaillering en ‘cutting-edge’ technologie.

Wij creëren intelligente verlichtingsontwerpen, afgestemd op persoonlijke wensen en ruimtelijke eisen.

Hiervoor worden we geprezen door toonaangevende bureau’s van architecten, interieurarchitecten en tuinontwerpers.

Het streven naar zo hoog mogelijke lichtkwaliteit met een zo minimaal mogelijk energieverbruik, realiseren wij door partners te selecteren met wereldfaam en producten van ongeziene kwaliteit. Onze partners zijn onbetwiste topnamen binnen de verlichtingswereld.

Al deze eigenschappen maken dat wij steeds projecten opleveren van hoog niveau en een uitmuntende service achteraf.

Kortom, beleef verlichting als nooit te voren.

Welkom bij Helio Lights.

“Light is creation.
Darkness is the space necessary to create.”

– Erica Jasmin Cartaya –

HELIO LIGHTS SERVICES

logo_HL_300x300

LICHTARCHITECTEN

Als lichtarchitecten vertalen we de wensen van onze klanten naar een wel doordacht lichtontwerp. Het is onze plicht als ervaringsdeskundige om de juiste verlichting toe te passen, in prijs, schoonheid en functie. Bijgestaan door toonaangevende fabrikanten komen we tot een eind resultaat waar al deze facetten een perfecte combinatie vormen.

PREMIUM VERLICHTING

Helio Lights selecteert zijn partners zeer specifiek, zodat deze steeds voldoen aan de hoge eisen die we stellen op het vlak van design, technologie, detaillering en energiemanagement. Daar waar er ruimte is voor verbetering leveren wij exclusieve oplossingen om maat. Hierbij beheert Helio Lights het volledige traject van de eerste ontwerpen tot de uiteindelijke installatie. Alles wordt met de grootste zorg uitgevoerd, waarbij elk detail telt! Onze op maat ontwikkelde producten worden door onze klanten als uiterst kwalitatief omschreven.

Helio Lights is daarnaast exclusief verdeler van tal van merken. Beschikbaar voor zowel eindklant als installateur. Sinds 2016 komt Helio Lights met een aantal eigen producten op de markt in het segment van de LED strips. Welke U kan terugvinden in onze onlineshop en bij de betere groot- en detailhandel.

PROJECTMANAGEMENT & INSTALLATIE

Het bekomen van een geslaagd eindresultaat, kent zijn oorsprong bij het begin van elk project. Vanaf het begin zijn wij als adviseur betrokken bij de ontwikkeling en evolutie van een project, zodoende het juiste advies te kunnen verlenen en mee te evolueren naargelang de fase van het project. Ongeacht U bouwheer, architect, interieurarchitect, project-ontwikkelaar bent, wij begrijpen als geen ander onze rol als lichtarchitect.

Door de toenemende vraag van klanten biedt Helio Lights vanaf 2017 naast de reeds bestaande instllatie van verlichting ook de installatie aan van algemene elektriciteitswerken en automatisatie. Hiervoor beschikt Helio Lights over een sterk netwerk van gespecialiseerde aannemers.

KLANTEN

cofelyfabricom-gdfsuez cofelyfabricom-gdfsuez.com
procosgroup procos procosgroup.com
ELD Project management, architecture, cost consultancy, engineering and master planning services eld.be
wilkhahn furniture office design wilkhahn.be wilkhahn.com
client_logo_ipg
euroclear post trade euroclear.com
bnp paribas fortis bank money bnpparibasfortis.be
de lijn openbaarvervoer delijn.be
btt