Welkom bij Helio Lights

Top Menu

ADVIES NODIG?
info@helio-lights.com

TOP MERKEN
Enkel het beste is goed genoeg

EEN NIEUW PROJECT?
Give us a call +32 (0)3 746 00 81

Home Automation | Domotica
Your imagination
is the only limitation

Helio Lights | Home Automation beschikt over een ruim aanbod aan diensten en oplossingen voor Home Automation of Domotica. Helio Lights biedt naast de gekende fabrikanten en systemen een unieke oplossing aan, een innovatieve software die de bestaande automatisatieregels grondig door elkaar schudt!

De exclusieve modulaire toepassing voegt een extra dimensie toe aan Home Automation projecten. De cloud-based software integreert probleemloos diverse componenten en technologiën in één overzichtelijke interface (ongeacht communicatieprotocols, ouderdom of merk). Deze extra dimensie maak zowat alles mogelijk. Om het in andere woorden te zeggen, ” Your imagination is the only limitation”.

U kan bij ons terecht voor de integratie van verlichtings-, audio-, video-, beveiligings-, communicatie-,  hvca-systemen. We ontwerpen een oplossing op uw maat welke volledig toekomt aan uw wensen. Helio Lights | Home Automation streeft ernaar een oplossing aan te bieden welke een meerwaarde geeft aan uw totaalproject. Afhankelijk van uw wensen maken we een analyse om de gepaste oplossing(en) aan te bieden.

Wat kan U verwachten bij ons.

// Discretie

We zijn enorm vertrouwd met de meest exclusieve en ambitieuze projecten. Onze discrete  en persoonlijke aanpak creëert direct een vertrouwensrelatie met onze klanten.

// Een peroonslijke top service

Helio Lights | Home Automation ontwerpt een volledig systeem op uw maat met een gepersonaliseerde programmatie, aangepast aan uw behoeften en wensen.

// State of the art producten

Voor onze projecten selecteren we enkel de beste merken die we naadloos kunnen integreren. Onze kennis omtrent deze producten is steeds up-to-date zodat U steeds kan genieten van de laatste nieuwe technologie.

// Vakexpertise

Onze vakexpertise en samenwerking met de meest bevoorrechte partners bieden ons de mogelijkheid tot het aanbieden van uitzonderlijke oplossingen ten dienste van uw noden.

logo_HL_300x300
Home Automation | Domotica
“Ervaar een superieure home automation”

ENKELE VAN ONZE PARTNERS

HL

btt